+373 76 97 12 99

Inchirieri auto Chisinau 10 euro

Fie că vizitați Rent a car chișinău 20 euro pentru afaceri sau pentru plăcere, o mașină de închiriat este cea mai bună modalitate de a vă deplasa. Comoditatea unei mașini înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la transportul public și vă puteți bucura de numeroasele bijuterii ascunse pe care acest oraș le are de oferit.

Vă puteți rezerva mașina în avans și apoi pur și simplu să coborâți din avion, să vă urcați în vehiculul de închiriat și să porniți în călătorie. Închirieri mașini Chișinău 10 euro nu trebuie să vă faceți griji nici cu privire la obținerea unui loc de parcare sau la completarea documentelor, deoarece majoritatea mașinilor de închiriat în Chișinău vin cu autoservire sau ridicare fără cheie.

Închirieri mașini în Rent a car centrul orașului Chișinău

De asemenea, puteți alege să încheiați o asigurare suplimentară pentru a vă proteja împotriva potențialelor daune. Acesta este un mod foarte convenabil de a vă proteja împotriva costurilor oricăror daune aduse mașinii dumneavoastră închiriate. Mai mult decat atat, majoritatea companiilor de inchiriere rent a car chisinau 10 euro te vor lasa sa platesti o mica taxa suplimentara pentru a acoperi eventualele costuri care ar putea aparea in cazul avariei masinii.

Whatsapp
Cum pot ajuta?
Buna ziua. cum vă putem ajuta astăzi