+373 76 97 12 99

Chirie auto Moldova

Chișinău auto chirie găzduiește, de asemenea, 12 universități publice și 11 private, precum și Academia de Științe a Moldovei. Este, de asemenea, locația unui număr de instituții care oferă studii liceale și 1-2 ani de studii universitare.

Este o capitală foarte animată și bine aprovizionată și oferă un nivel de viață mult mai ridicat decât majoritatea zonelor rurale.

Chire auto Moldova În timpul erei sovietice, locuințe și palate la scară largă au fost construite în stilul arhitecturii staliniste, cu sloganul „bun, mai ieftin și mai rapid”. Orașul încă poartă această moștenire până în zilele noastre.

Automobile in Chirie Moldova  Deși clădirile în stil modern au fost construite în oraș din 1991, vechile grupuri de blocuri de locuit în stil sovietic rămân o caracteristică extinsă a peisajului urban. Moldova chire auto Există o serie de noi complexe comerciale și de birouri care au fost construite în ultimii 20 de ani, inclusiv Kentford și SkyTower.

Orașul este înconjurat de dealuri acoperite de păduri și văi liniștite cu câmpuri vaste de floarea soarelui. Chirie auto moldova Este unul dintre cele mai verzi orașe din Europa.

Orașul este centrul cultural și politic al Moldovei, care a fost fondat în 1991 din cenușa fostei Republici Sovietice Socialiste Basarabia. Inchirieri auto Chișinău Moldova Este un oraș multietnic și sediul multor facultăți universitare, Închirieri mașini în Moldova precum și al Academiei de Științe a Moldovei.

dacia sandero

dacia sandero

Whatsapp
Cum pot ajuta?
Buna ziua. cum vă putem ajuta astăzi