+373 76 97 12 99

Închirieri mașini în Chișinău

Închirierea unei mașini în Chișinău este o modalitate excelentă de a vă deplasa prin oraș. Cu toate acestea, este important să citiți cu atenție condițiile de închiriere a minivanului Chișinău înainte de a vă face rezervarea.

Trebuie să aveți peste 21 de ani și să aveți un permis de conducere valabil. Dacă nu sunteți dintr-o țară din UE, este necesar un permis de conducere internațional.

Masini de inchiriat in Chisinau

Există o mare varietate de mașini disponibile pentru închiriere în Car Rental Chișinău. Acestea includ sedanuri, SUV-uri și multe altele. Aceste tipuri de vehicule sunt ideale pentru a transporta grupuri mari de persoane în stil și confort.

Atunci când închiriezi o mașină în Chișinău trebuie să știi că este important să citești cu atenție condițiile de închiriere. Acest lucru vă va asigura că știți exact la ce să vă așteptați de la mașina închiriată și să evitați orice taxe neașteptate.

De asemenea, ar trebui să fiți conștienți de prețul pe zi pe care îl veți plăti pentru închirierea mașinii dumneavoastră în Chișinău. Acest lucru va varia în funcție de perioada anului în care călătoriți și de tipul de mașină pe care o închiriați.

Dacă doriți să închiriați o mașină în Chișinău, puteți face acest lucru folosind un site web care vă va oferi o listă cu diferite agenții care sunt disponibile pentru a închiria un vehicul. Acest lucru vă va permite să faceți o comparație a diferitelor prețuri și să găsiți unul care se potrivește nevoilor dvs. 10 euro inchiriere auto chisinau

Whatsapp
Cum pot ajuta?
Buna ziua. cum vă putem ajuta astăzi