+373 76 97 12 99

Inchiriere masina Chisinau Autobuze

Închirierea unei mașini în Chișinău este una dintre cele mai simple și mai convenabile modalități de a vă deplasa. Este cel mai bun mod de a învinge traficul și de a evita tarifele scumpe de taxi. În plus, este și singura modalitate de a vedea orașul cu stil.

Dacă doriți să profitați la maximum de vacanță și să vedeți cu adevărat obiectivele turistice, atunci o mașină de închiriat este singura cale de a merge. Închirieri auto Autobuze Chișinău cu o gamă largă de vehicule oferite, veți putea găsi mașina perfectă pentru nevoile dumneavoastră.

Închirieri auto în suburbiile Chișinăului

Pe lângă facilitățile standard, cum ar fi un rezervor plin de benzină și kilometraj nelimitat, închiriați o mașină autobuze din Chișinău, vă veți putea bucura și de avantaje gratuite, cum ar fi un ecran elegant al tabloului de bord, oglinzi telescopice, lumini automate și control de croazieră. Desigur, cele mai elegante mașini te vor costa mai mult decât joe obișnuit, dar este totuși posibil să închiriezi o mașină ieftină în Chișinău. Așadar, data viitoare când plănuiți o călătorie în Moldova, asigurați-vă că consultați lista noastră de companii de închirieri auto și aflați care oferă cele mai bune oferte din oraș!

Whatsapp
Cum pot ajuta?
Buna ziua. cum vă putem ajuta astăzi