+373 76 97 12 99

Închiriere mașină Aeroportul Chișinău

Închirieri auto de la Aeroportul Internațional Chișinău (IATA: KIV, ICAO: LUKK) este principalul aeroport din Moldova și una dintre cele mai mari porți aeriene internaționale. Situat la 13 kilometri sud-est de capitală, servește drept bază principală pentru mai multe companii aeriene.

Acest aeroport modern de rent a car din Chișinău oferă o gamă largă de facilități și servicii, inclusiv servicii bancare și de schimb valutar, o zonă de joacă pentru copii, o bibliotecă electronică și o concesiune alimentară. De asemenea, are un birou de informații și o serie de magazine, inclusiv duty free.

Zborurile către aeroportul Chișinău de închiriere de mașini sunt deservite de multe companii aeriene importante, inclusiv Aeroflot Russian Airlines, Austrian Airlines și Air Moldova. De asemenea, puteți găsi zboruri către destinații din Europa și Orientul Mijlociu.

Puteți închiria o mașină la aeroportul de închirieri auto aeroportul Chișinău și puteți ajunge în centrul orașului în mai puțin de 20 de minute. De asemenea, puteți alege să călătoriți cu autobuzul sau trenul.

Un troleibuz de oraș operează de la aeroport până în centrul orașului în mod regulat și costă 2 lei de închiriere mașinii aeroportul din Moldova de persoană. Autobuzul pleacă în fiecare oră între orele 01:00 și 00:00. 7/24 închiriere mașină.

O altă opțiune este să luați un Microbuz Taxi, care vă duce în centrul orașului în mai puțin de 15 minute pentru 3 lei moldoveni. închiriere a mașinii de la aeroportul din Moldova  o mașină puteți rezerva un taxi de la aeroport apelând la un serviciu 24 de ore sau rezervând online.

Whatsapp
Cum pot ajuta?
Buna ziua. cum vă putem ajuta astăzi