+373 76 97 12 99

Dacă doriți să închiriați o mașină în Moldova, există mai multe companii de închiriere disponibile atât pe Aeroportul Internațional Chișinău, cât și în oraș. Iată câteva opțiuni de luat în considerare:

Sixt Rent a Car Moldova: Sixt este o companie cunoscută de închiriere de mașini cu mai multe locații în toată Moldova. Puteți rezerva o mașină online sau în persoană și puteți alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv mașini compacte, SUV-uri și mașini de lux.

Hertz Rent a Car Moldova: Hertz este o altă companie populară de închiriere de mașini cu o locație pe Aeroportul Internațional Chișinău. Puteți rezerva o mașină online sau în persoană și puteți alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv mașini economice, SUV-uri și mașini de lux.

Europcar Moldova: Europcar este o companie globală de închirieri auto cu sediul în Chișinău. Puteți rezerva o mașină online sau în persoană și puteți alege dintr-o gamă largă de vehicule, inclusiv mașini economice, SUV-uri și mașini de lux.

AutoPapa: AutoPapa este o companie locală de închiriere de mașini care oferă tarife accesibile și o varietate de opțiuni de vehicule, inclusiv mașini economice, SUV-uri și camionete. Puteți rezerva o mașină online sau în persoană la locația lor din Chișinău.

Când închiriați o mașină în Moldova, asigurați-vă că aveți toate documentele necesare, inclusiv permisul de conducere, pașaportul și dovada asigurării. În plus, familiarizați-vă cu legile și reglementările locale de conducere pentru a vă asigura o experiență sigură și plăcută.

Whatsapp
Cum pot ajuta?
Buna ziua. cum vă putem ajuta astăzi